Odihnă și visare Odihnă și visare
 • Interpretare
  Interpretare
 • duration
  30 min
 • Interior
  Interior
 • years
  Vârsta 3-6 ani
 • heart
  5 / 5

Fără nicio îndoială trăim într-o eră a vitezei, iar yoga ne poate ajuta să ne relaxăm aducând armonie în trup și suflet. Yoga ajută și copiii să devină mai flexibili și mai concentrați. Ca un bonus, copiii pot practica yoga de unii singuri ori de câte ori doresc.

Yoga cu mami sau cu tati
Yoga cu mami sau cu tati

Pentru această activitate ai nevoie doar de:
- Haine confortabile
- Un covor

Pasul 1: Începe cu respirații adânci pentru a relaxa trupul și mintea. Pentru poziția copacului, stai drept și ridică încet piciorul stâng, sprijinind talpa piciorului stâng pe coapsa piciorului drept. Ridică ambele brațe și împreunează palmele deasupra capului. Menține poziția timp de 3 respirații după care coboară încet brațele și piciorul. Repetă mișcarea cu celălalt picior.

Pasul 2: Pentru poziția cobra, întinde-te pe covor pe burtică cu mâinile plate în dreptul umerilor pe covor. Întinde brațele și ridică încet capul și pieptul, arcuind spatele. Inspiră și expiră ușor și profund pe nas. Revino încet la poziția inițială. Repetă.

Pasul 3: Pentru poziția pisicii, îngenunchează pe covor cu mâinile plate sub umeri și spatele aliniat perfect cu covorul. Încet, arcuiește spatele în sus lăsând capul să atârne liber. Pe măsură ce expiri îndreaptă spatele în poziția inițială.

Step 4: Termină cu poziția copilului. Îngenunchează, stai pe spate pe călcâie, coborând capul și corpul pe covor cu brațele întinse în față. Relaxează-te aici timp de câteva respirații.

Creează jurnalul familiei tale

Vrei să te mai joci? Descoperă o mulțime de alte activități!