Descoperă lumea de sub ape cu noii magneței

Descoperă lumea marină și biodiversitatea alături de Dino și Cărticica Danonino! În fiecare
pachet promoțional Danonino vei găsi un magnet cu un animăluț marin pe care îi poți colecționa
în această cărticică sau pe frigiderul tău.
Fiecare magnețel poate fi scanat cu aplicația Shazam pentru a-ți dezvălui povestea lui, iar
cărticica din hârtie reciclată îți va oferi mai multe informații despre viețuitoarele marine precum
și numeroase ocazii să îți exprimi talentul la desen și colorat.
 

De asemenea vei învăța cum poți proteja oceanele și pe viețuitoarele lor. Chiar dacă pericolele care pândesc biodiversitatea marină sunt multe și nu toate pot fi prevenite de tine, sunt câteva lucruri pe care le poți face pentru a proteja lumea de sub ape. Cum poți proteja peștișorii, păsările și celelalte viețuitoare?
 
Încearcă să folosești lucruri din plastic cât de puțin se poate. Dacă mergi la cumpărături, în loc să cumperi o pungă nouă, ia una de acasă. În loc să cumperi mai multe sticle mici de apă, folosește una singură pentru mai mult timp. O poți umple dintr-o sticlă mai mare.
Procesul de producție al plasticului dăunează foarte mult climei, iar asta afectează starea oceanelor. Prin reciclare, se micșorează efectul negativ asupra climei. 
 
Folosirea curentului electric în exces poluează și duce la schimbări care fac rău întregii planete, participând la încălzirea globală. Din cauza încălzirii globale, căsuțele multor animale marine sunt afectate. O altă variantă de a fi responsabil este să stingi lumina din casă câtă vreme soarele este pe cer sau să oprești televizorul de fiecare dată când ieși din cameră. Gândește-te că de fiecare dată când faci asta, salvezi un peștișor.
 
Tocmai de aceea și noi, la Danonino, ne-am decis să facem primii pași în această direcție, unul dintre ei fiind exact această cărticică din hârtie reciclată. Ca să te bucuri din plin de experiențele și surprizele noastre caută magnețeii în pachetele Danonino brânzică 4x50g, 6x50g, 2x90g și în Danonino de băut 4x100g până pe 14 martie 2019. Promoție desfașurată în limita stocului disponibil.