Activitatea anterioară

1,2,3 decupăm copăcei: Învață-ți copilul să numere!

Următoarea activitate
Exprimă-te Exprimă-te
 • Lucru manual & desen
  Lucru manual & desen
 • duration
  30 min
 • Interior
  Interior
 • years
  3-4 ani
 • heart
  5 / 5

Jocurile simple de numărat cu copilul preșcolar pot fi foarte distractive. Nu te complica, laudă-l pe cel micuț și observă cum i se luminează fața pe măsură ce învață abilități noi. Lasă-i imaginația să zburde!

1,2,3 decupăm copăcei: Învață-ți copilul să numere!
1,2,3 decupăm copăcei: Învață-ți copilul să numere!

Ai nevoie doar de:
- o coală mare de hârtie albă
- foarfecă școlară
- un creion
- creioane colorate
- niște hârtie colorată

Pasul 1: Desenează cu creioane colorate o scenă frumoasă în aer liber pe o hârtie albă. Nu uita să desenezi soarele, câteva dealuri și așa mai departe. Dino are mai multe culori preferate. Care sunt culorile preferate ale copilului tău?

Pasul 2: Acum, desenează forma cifrelor 1, 2 și 3 cu un creion pe hârtie colorată. Cu grijă, decupează cifrele. Ține minte să fii foarte atent cu foarfeca!

Pasul 3: În continuare, desenează forma a 3 case pe hârtia colorată. Apoi desenează 3 copaci și la sfârșit mai desenează încă 3 nori. Ce distractiv este să decupezi! Așa că decupează-le pe toate și apoi colorează-le.

Pasul 4: Bine, acum suntem gata de joacă! Puneți împreună cifrele pe acel peisaj frumos pe care l-ai desenat! Apoi inventați o poveste și pe măsură ce povestiți puneți norii, casele și copacii pe storyboard conform cifrelor plasate anterior...E ca și cum ți-ai face propria bandă desenată. Dino are o imaginație bogată! Poveștile lui au case zburătoare și copaci care dansează! Ale tale?

Creează jurnalul familiei tale

Vrei să te mai joci? Descoperă o mulțime de alte activități!