Activitatea anterioară

Ursulețul de pluș: împărțim jucării, clădim încredere

Următoarea activitate
Fă-ți prieteni Fă-ți prieteni
 • Lucru manual & desen
  Lucru manual & desen
 • duration
  O zi
 • În interior & în aer liber
  În interior & în aer liber
 • years
  Vârsta 3-6 ani
 • heart
  5 / 5

Copiilor nu le este întotdeauna ușor să împartă. În lumea lor „totul este al MEU” - împărțitul este o provocare. Un schimb de jucării poate fi o metodă bună de a le clădi încrederea în prieteni și de a-i învăța că împărțitul poate fi distractiv.

Ursulețul de pluș: împărțim jucării, clădim încredere
Ursulețul de pluș: împărțim jucării, clădim încredere

Ai nevoie de:
- Un ursuleț de pluș
- Aparat foto
- Imprimantă
- Hârtie
- Hârtie cu model
- Carioci sau abțibilduri
- Lipici

 

Pasul 1: Invită un prieten acasă la tine. Spune-i să își aducă jucăria preferată și decide care ursuleț de pluș îl vei da la schimb la această întâlnire. Ce spui dacă la următoarea întâlnire de joacă faceți schimb de jucării pentru tot weekend-ul? Fă o poză mâinilor voastre atunci când faceți schimbul de ursuleți.

Pasul 2: În weekend, fă poze în timpul activităților tale împreună cu familia și ursulețul împrumutat. Fă-i o poză în pat, la locul de joacă și așa mai departe.

Pasul 3: Printează pozele și taie-le în ce dimensiuni vrei tu. Din moment ce vei avea nevoie de o foarfecă, asta va fi treaba unui adult.

Pasul 4: Acum fă un poster cu toate pozele și lipește-le pe o hârtie cu model. Îți va aminti de momentele frumoase petrecute împreună. Inivtă-ți din nou prietenul la joacă și arată-i posterul pe care l-ai făcut. Va vedea că ai avut mare grijă de ursulețul împrumutat.
Nu uita, este frumos să îți împarți jucăriile și dulciurile ori de câte ori ești cu prietenii!

Creează jurnalul familiei tale

Vrei să te mai joci? Descoperă o mulțime de alte activități!