Activitatea anterioară

Primul reportaj foto al copilului tău

Următoarea activitate
Fii creativ Fii creativ
 • Lucru manual & desen
  Lucru manual & desen
 • duration
  1h
 • Aer liber
  Aer liber
 • years
  4-6 ani
 • heart
  5 / 5

Spune-i că el ia decizii astăzi, astfel îi vei încuraja independența și îl vei ajuta să își organizeze gândurile și ideile. Alegeți o tematică, ieșiți afară și lasă-l să facă poze, să le printeze, sorteze, lipească, categorisească și să scrie un comentariu la fiecare poză.

Primul reportaj foto al copilului tău
Primul reportaj foto al copilului tău

Ai nevoie de: un aparat foto, o imprimantă, hârtie colorată, foarfecă, lipici

Pasul 1: Împreună cu un adult, alegeți o locație care vă place: un parc, o grădină, un oraș, un sat, o plajă etc. Plecați împreună și nu-ți uita aparatul foto!

Pasul 2: Fă multe poze în acel loc. Tu ești șeful – pozează orice îți place explorând întreaga locație. Încearcă să folosești aparatul foto în diferite moduri, de aproape, de la distanță, de sus, de jos – depinde doar de tine!

Pasul 3: Când ai ajuns acasă, printează pozele și așează-le pe categorii. De exemplu, categoriile pentru un parc ar fi monumente, animale, plante, flori și jocuri de copii. Nu uita, nu contează dacă unele nu sunt perfecte: tot poți fi mândru de munca ta!

Pasul 4: Lipește pozele pe hârtii colorate, câte o culoare pentru fiecare categorie. Apoi arată-le și celorlalți parcul văzut din perspectiva ta!

Creează jurnalul familiei tale

Vrei să te mai joci? Descoperă o mulțime de alte activități!