Activitatea anterioară

Brățările prieteniei pentru copii preșcolari

Următoarea activitate
Fă-ți prieteni Fă-ți prieteni
 • Lucru manual & desen
  Lucru manual & desen
 • duration
  30 min
 • Interior
  Interior
 • years
  4-6 ani
 • heart
  5 / 5

Prietenii sunt foarte importanți pentru cei mici, deoarce cercul lor social se extinde în afara familiei. Această activitate distractivă le arată celor mici cum să facă brățări pentru prietenii și colegii lor.

Brățările prieteniei pentru copii preșcolari
Brățările prieteniei pentru copii preșcolari

E simplu să faci brățări de prietenie, ai nevoie de:
- foarfecă cu tăiere zimțată
- bucăți de material subțire
- material cu paiete
- fier de călcat

 

Pasul 1: Știi să faci bijuterii? Fă niște brățări drăguțe pentru prietenii tăi. Dino face brățări pentru prietenii săi în fiecare sâmbătă dimineață. Imaginează-ți cât de mari sunt brățările pentru dinozauri! Tu vei face unele micuțe, desigur! Taie o fâșie de material, lată de 2 cm. Ai grijă cu foarfeca, te rog!

Pasul 2: Cine e cel mai bun prieten al tău sau verișor? Ai mai mult de unul? Care e culoarea sa preferată? Fă câte o brățară pentru toată lumea! Scrie-le numele pe materialul tăiat. Cum faci să le scrii numele? Cei mai buni prieteni a lui Dino sunt Alex, Amanda și Paul.

Pasul 3: Acum vei avea nevoie de ajutorul unui adult care va fixa materialul cu fierul de călcat.

Pasul 4: Cu atenție, taie cu foarfeca 2 cm din fiecare capăt al brățării pentru a o lega. Gata! Uau! Prietenului tău îi va plăcea la nebunie!
Nu uita că poți folosi și alte elemente pentru a decora brățările: paietele arată grozav! Fă-i bunicii un cadou! Un colier sau o pereche de mănuși de bucătărie decorate?

Creează jurnalul familiei tale

Vrei să te mai joci? Descoperă o mulțime de alte activități!