Exprimă-te Exprimă-te
 • Lucru manual & desen
  Lucru manual & desen
 • duration
  1h
 • Interior
  Interior
 • years
  Vârsta 3-6 ani
 • heart
  5 / 5

Copiii absorb ca un burete cunoștințe; le place să învețe. Această activitate distractivă permite copiilor preșcolari să practice număratul și să-și folosească vocabularul în curs de dezvoltare.

Unde este Dino astăzi?
Unde este Dino astăzi?

Ai nevoie doar de:
- Foi de hârtie albe
- Foarfecă
- Culori vii
- O imprimantă

Pasul 1: Începe prin a desena trei decoruri distincte – de exemplu, o scenă cu un oraș, un lanț muntos și o plajă frumoasă însorită.

Pasul 2: În continuare, printează-l de cinci ori pe Dino din template. Odată ce ai făcut asta, desenează 5 case, 5 copaci, 5 nori și 5 mașini.

Pasul 3: Acum urmează partea distractivă – decupează fiecare formă în parte. Ajutorul unui adult ar putea fi necesar la decupat. Apoi colorează-le pe toate în cele mai vii culori pe care le ai. Nu uita să colorezi și decorurile!

Pasul 4: Mai întâi adulții: plasați formele cu Dino pe diferite obiecte din cele trei decoruri, mixându-le, astfel încât fiecare obiect să fie reprezentat cel puțin o dată pe fiecare decor. Acum este rândul copilului: găsește-l pe Dino în fiecare decor și vorbiți despre fiecare element care era cu el. Câți nori, câte mașini și așa mai departe. Poate inventați împreună o poveste despre Dino care a venit în oraș sau despre ce plănuiește să facă el la plajă!

Creează jurnalul familiei tale

Vrei să te mai joci? Descoperă o mulțime de alte activități!