Activitatea anterioară

Treci la volanul propriului automobil

Următoarea activitate
Fii curat și ordonat Fii curat și ordonat
 • Lucru manual & desen
  Lucru manual & desen
 • duration
  30 min
 • Interior
  Interior
 • years
  4-6 ani
 • heart
  5 / 5

Răsplătește micile reușite ale micuțului tău, cum ar fi folosirea oliței, cu acest proiect ușor de lucru manual. Când consumă o rolă de hârtie igienică o poate picta și transforma în propria mașinuță de curse. Această amintire a succesului îi va consolida noile obiceiuri la baie.

Treci la volanul propriului automobil
Treci la volanul propriului automobilMersul la oliță e ca și cum ai învăța să conduci o mașină. Necesită timp, dar mai devreme sau mai târziu vei urca la volan!

Iată de ce ai nevoie:
- role de hârtie igienică consumate
- vopsea, sclipici, markere
- capace de la sticle de plastic
- scobitori
- foarfecă
- lipici
- imaginație

Ai folosit 3 role de hârtie igienică – ești pe punctul de a deveni un băiat mare sau o fată mare! Hai să ne distrăm și să transformăm acele role într-o mașinuță creativă.

Pasul 1: Ia o pensulă și colorează rolele de hârtie în culorile tale preferate. Vopsește în negru niște capace de sticlă pentru a le transforma în roți. Hei, arată grozav!

Pasul 2: După ce se usucă vopseaua, roagă un adult să taie un pătrat mic în rolă. Acolo va fi locul șoferului. Amintește-ți că foarfeca este periculoasă!

Pasul 3: Adaugă-i roți și mașina ta va face VRUUM! Adultul de lângă tine va trebui să taie găuri mici pe fiecare parte a rolei cu vârful foarfecei: două în față, două în spate. Introdu câte o scobitoare prin fiecare set de găuri.

Pasul 4: Fă o gaură în centrul fiecărui capac de sticlă. Pune o picătură de lipici la capătul fiecărei scobitori și lipește-le de capace.

Pasul 5: Asigură-te că îți decorezi mașinuța în așa fel încât să îți amintească de succesul obținut la instruirea oliței. Ai putea picta o toaletă pe laterală sau chiar un caca zâmbitor! Scrie-ți numele și să înceapă cursa!

Creează jurnalul familiei tale

Vrei să te mai joci? Descoperă o mulțime de alte activități!