Activitatea anterioară

Casă nouă, cameră nouă: nimic de speriat!

Următoarea activitate
Depășește temeri Depășește temeri
 • Lucru manual & desen
  Lucru manual & desen
 • duration
  30 min
 • Interior
  Interior
 • years
  4-6 ani
 • heart
  5 / 5

Mutatul poate fi stresant pentru părinți, dar poți face din asta o aventură pentru copiii tăi. Nici nu vor ști la ce să se aștepte, dar va fi foarte interesant dacă îi implicați și vă ajută să decorați o cameră!

Casă nouă, cameră nouă: nimic de speriat!
Casă nouă, cameră nouă: nimic de speriat!

Ai nevoie de:
- o cutie din carton
- niște hârtie colorată
- lipici și foarfecă
- niște vopsea
- o pensulă
- markere

Pasul 1: Pentru a construi camera nouă a copilului, începe prin a tăia o bucată dintr-o cutie de carton pentru a pune lucrurile mai ușor în ea.

Pasul 2: Folosind culorea ta preferată, vopsește unul dintre pereți. Ce vei avea în cameră? De ce nu pregătești un colț special pentru jucăriile tale preferate?

Pasul 3: Folosește hârtie colorată și markere, începe să asamblezi patul, rafturile și restul lucrurilor pentru dormitorul tău – va trebui să și tai. Copilul tău are o husă de pilotă favorită? Încearcă să faci una și pune-o în camera lui cea nouă! Lui Dino îi plac husele de pilotă și a desenat câțiva dinozauri pe patul în miniatură care se asortează cu pilota lui, astfel simțindu-se ca acasă!

Pasul 4: Acum e timpul să pui toate lucrurile în cameră în miniatură. Unde vei pune patul și rafturile? Nu pune rafturile prea jos pentru că te poți lovi la cap! Și jucăriile? Ajută-ți copilul să își imagineze cum stă întins pe pat în noua lui cameră. Cum te simți? Așa-i că e foarte palpitant? E timpul să decolăm!

Creează jurnalul familiei tale

Vrei să te mai joci? Descoperă o mulțime de alte activități!