Activitatea anterioară

Vacanță cu vânătoare de comori: distracție pentru copii

Următoarea activitate
Depășește temeri Depășește temeri
 • Lucru manual & desen
  Lucru manual & desen
 • duration
  30 min
 • Interior
  Interior
 • years
  Vârsta 3-6 ani
 • heart
  5 / 5

Copiii mici pot fi agitați când sunt pe cale de a petrece un timp departe de părinți. Este normal să fie puțin temători. Ajută-i să se entuziasmeze organizând o vânătoare de comori pe care le pot aduce înapoi cu ei și arăta părinților.

Vacanță cu vânătoare de comori: distracție pentru copii
Vacanță cu vânătoare de comori: distracție pentru copii

Pentru a face cartonașele de vânătoare ai nevoie de:
- carton colorat
- perforator
- foarfecă
- carioci
- șnur

 

Pasul 1: Lui Dino îi place la nebunie vânătoarea de comori în vacanță! Orice călătorie poate fi o vânătoare de comori! Vrei să afli cum? E simplu! Cu ajutorul unui adult, decupează cu foarfeca 10 forme dreptunghiulare dintr-un carton colorat.

Pasul 2: Apoi, gândește-te la toate comorile pe care le-ai putea găsi în vacanță și desenează-le pe cartonașe. Ajutorul unui adult este binevenit. Închipuie-ți comori haioase – amprenta bunicuței tale, o pană albastră, o floare galbenă, o scoică, o frunză, o sticluță cu nisip, orice îți place.

Pasul 3: Acum, din nou, cu ajutorul unui adult, fă două găuri pe fiecare cartonaș cu perforatorul. Fă câte o gaură pe fiecare parte astfel încât să poți agăța cartonașele în camera în care vei sta.

Pasul 4: Trebuie doar să mai bagi un șnur colorat prin găuri și să faci un nod la capete. Și gata! Acum fă-ți bagajele și pregătește-te pentru o vacanță grozavă cu vânători de comori la bunica!
Bucură-te de vacanță și de vânătoarea de comori!

 

Creează jurnalul familiei tale

Vrei să te mai joci? Descoperă o mulțime de alte activități!