Activitatea anterioară

Direct la țintă: jocuri de echipă pentru copii

Următoarea activitate
Fii activ Fii activ
 • Joc
  Joc
 • duration
  30 min
 • Aer liber
  Aer liber
 • years
  4-6 ani
 • heart
  5 / 5

Jocurile de grup sunt grozave pentru copiii mici, ei pot învăța să coopereze și să lucreze în echipă. Să câștigi este distractiv, dar a pierde este o experiență la fel de valoroasă. În această activitate încearcă să faci echipe echilibrate cu niveluri egale de abilități.

Direct la țintă: jocuri de echipă pentru copii
Direct la țintă: jocuri de echipă pentru copii

Ai nevoie doar de:
- O bucată mare de cretă
- Hârtie
- Markere
- Trei bucăți frisbee

Pasul 1: Desenează cu creta un cerc mare mare afară pe asfalt. Creta se va șterge o dată cu ploaia, așă că nu te îngrijora că vei lăsa urme! În interiorul cercului enorm, desenează alt cerc mare, iar în interiorul acestui cerc mai desenează un cerc. Scrie 20 pe cercul cel mai mic, 10 pe următorul și 5 pe cercul exterior.

Pasul 2: Împarte grupul în două echipe și scrie numele echipelor pe hârtie. Aici vei ține evidența punctelor câștigate pentru a afla ce echipă câștigă. Oricum, joaca este partea cea mai distractivă, nu victoria! Copiii mai mari pot ține scorul pentru a-și practica cunoștințele matematice!

Pasul 3: Acum, fă câțiva pași înapoi de la țintă. Fiecare echipă poate arunca trei frisbee. Oriunde aterizează frisbee-ul, notează punctele câștigate.

Pasul 4: Prima echipă care face 1000 de puncte câștigă. Și echipa de pe locul doi? Va decide ce premiu se pune la bătaie! Deci, ce să le dăm?

Creează jurnalul familiei tale

Vrei să te mai joci? Descoperă o mulțime de alte activități!