Activitatea anterioară

Cursa lui Dino cu obstacole

Următoarea activitate
Fii activ Fii activ
 • Joc
  Joc
 • duration
  1h
 • Aer liber
  Aer liber
 • years
  4-6 ani
 • heart
  5 / 5

Copiii au rezerve de energie nelimitate. De ce nu canalizați acea energie într-o cursă distractivă cu obstacole de care vă puteți bucura împreună? Schimbă jocul de fiecare dată când îl jucați folosind reguli diferite. Asigură-te că este suficient spațiu pentru a vă juca cu toții!

Cursa lui Dino cu obstacole
Cursa lui Dino cu obstacole

Ai nevoie de:
- O curte sau de un spațiu în aer liber
- O bancă mică sau un alt obiect pe care te poți cățăra
- 3 cercuri hula-hoop
- 3 scaune mici
- O eșarfă

Pasul 1: În curtea din spatele casei, pune o eșarfă pe pământ pentru a marca linia de plecare. Câțiva pași mai încolo, pune o bancă mică sau un alt obiect pe care te poți cățăra.

Pasul 2: În continuare, pune pe pământ trei cercuri hula-hoop la câțiva pași distanță de bancă. Pune cercurile în zig-zag la distanțe mici unul de celălalt.

Pasul 3: Câțiva pași mai încolo, pune 3 scaune în linie dreaptă lăsând un pic spațiu între ele (atât cât să treacă un copil printre ele). Puneți jucătorii să se gândească și la alte obstacole și să le asambleze.

Pasul 4: Să înceapă jocul! Creează un set de instrucțiuni cu privire la modul de joacă a cursei cu obstacole. De exemplu, începe de la eșarfă, urcă pe bancă și apoi sari cu ambele picioare în fiecare cerc. După aceea, aleargă un cerc complet în jurul fiecărui scaun. Când ajungi la final, întoarce-te și fă din nou cursa în ordine inversă până când ajungi la linia de plecare, care acum este linia de sosire! Pe locuri, fiți gata... start!

Creează jurnalul familiei tale

Vrei să te mai joci? Descoperă o mulțime de alte activități!