Activitatea anterioară

Sus, sus, te-ai dus! Felicitări handmade!

Următoarea activitate
Fă-ți prieteni Fă-ți prieteni
 • Lucru manual & desen
  Lucru manual & desen
 • duration
  30 min
 • Interior
  Interior
 • years
  Vârsta 3-6 ani
 • heart
  5 / 5

Copiilor le place să creeze lucruri. Această activitate de lucru manual te va învăța cum să faci felicitări cu copiii – un cadou ideal pentru prietenii noi de la școală sau pentru ziua cuiva.

Sus, sus, te-ai dus! Felicitări handmade!
Sus, sus, te-ai dus! Felicitări handmade!

Ai nevoie de:
- Carton alb
- Hârtie gumată colorată
- Un plic
- Foarfecă școlară
- Niște carioci
- Lipici
- Fire de lână colorate

Pasul 1: Hmmm, pentru cine faci felicitarea? Ai pe cineva în gând? Începe prin a decupa forme de baloane sau orice alte forme din hârtie gumată în culoarea preferată a prietenului tău. Baloanele sunt simple – sunt doar niște forme ovale. Dino spune că baloanele lui arată ca niște ouă de dinozaur!

Pasul 2: E foarte ușor să faci o felicitare: doar îndoaie cartonul alb în două. Când ești pregătit, poți începe să lipești formele tale preferate pe coperta felicitării.

Pasul 3: Acum, cu foarfeca, taie cu atenție câteva fire din lână pentru fiecare formă în parte. Odată ce le-ai tăiat, lipește-le oriunde vrei să decorezi pe felicitare.

Pasul 4: Acum ia-ți cariocile și desenează noduri sau funde. Scrie un mesaj drăguț pe interiorul felicitării și pune-o într-un plic. Felicitarea e gata de livrare. Minunat! Bravo!

Creează jurnalul familiei tale

Vrei să te mai joci? Descoperă o mulțime de alte activități!