Activitatea anterioară

Trei jocuri distractive cu baloane în aer liber

Următoarea activitate
Fii activ Fii activ
 • Joc
  Joc
 • duration
  1h
 • Aer liber
  Aer liber
 • years
  4-6 ani
 • heart
  5 / 5

Dezvoltarea unui spirit activ începe de la o vârstă fragedă și continuă, sperăm noi, toată viața. Același principiu se aplică și la momentele frumoase petrecute în familie! Combină-le pe amândouă și vei avea amintiri memorabile!

Trei jocuri distractive cu baloane în aer liber
Trei jocuri distractive cu baloane în aer liber

Ai nevoie de:
baloane, o minge, o găleată, coardă, foarfecă, o hârtie și un pix pentru a ține scorul

Jocul 1: Baloane explozive. Cu ajutorul unui adult, umflă câteva baloane colorate și leagă-le de gleznele jucătorilor. Obiectivul jocului este să spargi cât mai multe baloane ale celorlalți jucători și să ai grijă să nu le spargi pe ale tale! Luați-vă la întrecere, ciocniți-vă, săriți, ascundeți-vă – ai grijă că jocul poate fi violent așa că joacă-te frumos! E doar un joc până la urmă!

Jocul 2: Un act de echilibru: joc în doi. Tu și un prieten veți primi o coardă pe care trebuie să o întindeți foarte bine. Veți mai primi încă o coardă pe care trebuie să o întindeți la fel de bine, ținând capătul primei corzi într-o mână și capătul celeilalte corzi în cealaltă mână. Amândoi va trebui să țineți bine corzile și să formați un fel de cale ferată. Un adult va pune un balon pe ele. Trebuie să muți balonul din capătul tău până la capătul prietenului tău – și înapoi – păstrând în tot acest timp coarda întinsă.

Jocul 3: Ținta. Așează o găleată la câțiva pași distanță de linia de aruncare. Obiectivul este să nimerești balonul în găleată. Fiecare jucător are 3 aruncări.
Acum că știi 3 jocuri noi, te poți distra și mai mult cu familia ta. Nu uita să faceți poze!

Creează jurnalul familiei tale

Vrei să te mai joci? Descoperă o mulțime de alte activități!