Activitatea anterioară

Facem brânzică înghețată cu Danonino

Următoarea activitate
Mănâncă corect Mănâncă corect
 • Rețetă
  Rețetă
 • duration
  15 min
 • Interior
  Interior
 • years
  Vârsta 3-6 ani
 • heart
  5 / 5

Autonomia are foarte multe avantaje. Cel mai grozav aspect este că ai voie să îți faci singur o brânzică înghețată cu Danonino! Încurajează dezvoltarea independentă a copiilor tăi ajutându-i să își creeze propriile delicii din înghețată!

Facem brânzică înghețată cu Danonino
Facem brânzică înghețată cu Danonino

Ai nevoie de:
Pahare iaurt Danonino, ornamente, miere de albine, bețe de înghețată, un congelator, carioci, scotch colorat

 

Pasul 1: Așează bețele de înghețată unul lângă altul și trage o linie la jumătatea fiecărui băț. Decorează doar partea de jos a bețelor cu o cariocă sau un scotch colorat – acum e timpul să desenezi niște modele haioase! Cu cât sunt mai colorate și mai creative, cu atât mai bine.

Pasul 2: După ce ai dat la o parte capacul de la paharul tău Danonino, introdu un băț în mijloc, dar asigură-te că partea decorativă este vizibilă! Ai grijă să nu se verse. Poți adăuga ingrediente extra înainte de a-l băga la congelator, precum niște bucăți mici de fructe sau fulgi de ciocolată.

Pasul 3: Pune paharele la congelator pentru câteva ore. Cât timp aștepți, ce zici dacă ți-ai aranja creioanele colorate?

Pasul 4: Timpul a expirat. Scoate paharele din frigider, scoate înghețata din pahare și presto – înghețata ta proprie cu iaurt Danonino! Dacă vrei, poți presăra peste înghețată ornamente colorate sau niște miere de albine. Servește aceste delicii la desert sau ca o gustare cu prietenii.

Creează jurnalul familiei tale

Vrei să te mai joci? Descoperă o mulțime de alte activități!