Activitatea anterioară

Creează-ți propriile „Danon-animale”

Următoarea activitate
Ai grijă de natură Ai grijă de natură
 • Lucru manual & desen
  Lucru manual & desen
 • duration
  30 min
 • Interior
  Interior
 • years
  Vârsta 3-6 ani
 • heart
  5 / 5

Copiilor le place să facă lucruri. Această activitate ajută copiii să identifice animale în timp ce învață valoarea reciclării. Pentru și mai multă distracție, pune-le nume și conturează-le personalități!

Creează-ți propriile „Danon-animale”
Creează-ți propriile „Danon-animale”

Ai nevoie de:
- 3 pahare Danonino (unul roșu pentru gărgăriță, unul galben pentru leu și unul portocaliu pentru papagal)
- 5 pene colorate
- 3 foi de hârtie gumată – neagră, roz, portocalie
- 3 perechi de ochi din plastic
- Lipici
- Foarfecă școlară
- Un marker

Pasul 1: Cu un marker schițează conturul animalelor pe o hârtie gumată colorată. Apoi decupează cu atenție coama leului, nasul și picioarele; ciocul și picioarele papagalului și picioarele gărgăriței. Le poți colora cum vrei tu.

Pasul 2: La gărgăriță, desenează câteva puncte drăguțe, mari și negre pe burtica roșie. Apoi lipește-i picioarele la baza burticii și ochii pe partea din față. Ce nume îi vei pune acestei gărgărițe adorabile?

Pasul 3: Acum leul. Lipește-i coama mare și galbenă în jurul burticii, iar apoi lipește nasul și picioarele. La sfârșit, lipește-i ochii și desenează-i o musteață. Ar fi bine să nu îi pui dinți – nu vrem să muște oamenii!

Pasul 4: La papagal, lipește-i penele multicolore pe spatele burticii portocalii, dar ai grijă să nu zboare! Apoi lipește-i ochii ca să poată vedea și ciocul ca să poată vorbi cu tine. Nu uita să îi lipești și lui piciorușele.
Ce alte animale poți face?

Creează jurnalul familiei tale

Vrei să te mai joci? Descoperă o mulțime de alte activități!