Mai multă distracție cu noul Danonino, cel mai cel pentru ghiozdănel!

Pentru Danonino, nimic nu e mai important decât energia și pofta de joacă a copilului tău. Pentru el, am creat un produs special, care îl poate însoţi în toate aventurile sale, oriunde au ele loc. 
Noul Danonino are forma ideală pentru a fi pus în ghiozdan sau luat în buzunar pentru a oferi o gustare hrănitoare oriunde e nevoie de el. 

Noul Danonino te însoțește peste tot

O gustare care rezistă în afara frigiderului? Exact! Danonino cel mai cel pentru ghiozdanel poate rezista până la 4 ore

La școală și grădiniță? Pe terenul de fotbal sau pe role? De acum gustarea ta preferată vine cu tine oriunde ai nevoie de ea!

Cu un ambalaj special, noul Danonino „cel mai cel pentru ghiozdănel” este perfect pentru a fi luat la joacă în parc, în excursie, în plimbările mai lungi ori în pauza de la școală sau grădiniță, atunci când cei mici au nevoie de o gustare rapidă și hrănitoare. Ambalajul său permite o deschidere ușoară și îl face simplu de folosit. În același timp, poate fi transportat cu ușurință în geanta părinților sau în ghiozdanele celor mici.


Lasă-l să se joace  pe săturate cu gusturi variate!

Lasă-l să se joace pe săturate cu gusturi variate!

Umple 4 ore de joacă alături de noul Danonino „cel mai cel pentru ghiozdănel”, disponibil în magazine în trei variante delicioase, căpșuni, căpșuni-banane și vanilie, care vin în ambalaje de 70 grame! Gustoase și hrănitoare, iaurturile sunt imbogatite cu calciu și vitamina D, esențiale pentru creșterea și dezvoltarea normală a oaselor celor mici.